מגריסת הלתת ועד האריזה – כל השלבים שעוברת הבירה בדרך
המטרה בגריסת הלתתים היא לחשוף את העמילן שנמצא בגרעין למים.
משרים את גרעיני הלתת במים חמים כדי להפיק סוכר מהעמילן.
מפרידים בין הנוזל למוצק – את קליפות הגרעינים אנחנו שולחים לחקלאים שמאכילים איתן את העדרים שלהם, ואנחנו נשארים רק עם התירוש.
מרתיחים את התירוש ואז הכשות נכנסת לתמונה במינון הרצוי כדי להעניק מרירות וארומה.
מקררים את הנוזל לטמפרטורה שרוצים במהירות האפשרית, ומעבירים למיכל התסיסה. כאן מכניסים את השמרים שהופכים את הסוכר לאלכוהול ו-CO2, וגורמים לתסיסה.
אחרי כמה שבועות (תלוי בסוג הבירה) מבקבקים אותה ושולחים אותה לשמח אנשים.
היי, אנחנו שומרי חוק וזה – עברתם את גיל 18?