איך נולדת בירה?

מגריסת הלתת ועד האריזה – כל השלבים שעוברת הבירה בדרך

גריסת הלתת

המטרה בגריסת הלתתים היא לחשוף את העמילן שנמצא בגרעין למים.

השרייה

משרים את גרעיני הלתת במים חמים כדי להפיק סוכר מהעמילן. 

הפרדה

מפרידים בין הנוזל למוצק – את קליפות הגרעינים אנחנו שולחים לחקלאים שמאכילים איתן את העדרים שלהם, ואנחנו נשארים רק עם התירוש.

הבישול

מרתיחים את התירוש ואז הכשות נכנסת לתמונה במינון הרצוי כדי להעניק מרירות וארומה.

תסיסה

מקררים את הנוזל לטמפרטורה שרוצים במהירות האפשרית, ומעבירים למיכל התסיסה. כאן מכניסים את השמרים שהופכים את הסוכר לאלכוהול ו-CO2, וגורמים לתסיסה.

אריזה

אחרי כמה שבועות (תלוי בסוג הבירה) מבקבקים אותה ושולחים אותה לשמח אנשים.

בדרך
ללקוח

יודעים איזו בירה אתם אוהבים?