הסיפור
שלנו

בירה עונתית שמיוצרת בחורף. אייל חזקה עם מגוון לתתים מיוחדים המעניקים לבירה צבע חום-אדמדם וטעמי קרמל וטופי. במהלך תקופת היישון מוסיפים לבירה שבבי עץ אלון.

בירת קראפט ירושלמית שבאה טוב לכולם

אחרי יום עבודה, בהפי האוור במשרד, על הבר השכונתי או באירוע חברתי – בירה היא החברה הכי טובה של האדם. מה עוד אפשר להחזיק ביד ולהרגיש לא לבד?

הכל התחיל עם שני אחים במרתף קטן בירושלים

אז התחלנו לחקור על איך עושים בירה. הציוד המשוכלל שלנו כלל דליי פלסטיק וצינורות מאולתרים, וכשהיה יוצא לנו משהו טוב – היינו יוצאים לרחובות ירושלים עם צידנית, יושבים עם אנשים בשוק, בברים ובמסעדות, מוזגים להם טעימה ומחכים לראות מה תהיה התגובה. 

אז וואלה התגובות היו אחלה, וזה מה שדרבן אותנו להמשיך ולנסות ליצור משהו קצת יותר רציני. עם השנים צירפנו עוד אחים לחבורה ופתחנו מבשלה אמיתית.

החלום התחיל לקרות

את המבשלה שלנו הקמנו בעיר הבירה שבה גדלנו, מי יכול על ירושלים? האוויר, האנשים, הגיוון התרבותי – כל אלה היו השראה מושלמת ליצירה שלנו. הבירות שלנו מתאפיינות בטעמים מיוחדים, שילובים לא שגרתיים ואיזונים עדינים שהופכים אותן למה שהן – ירושלים בבקבוקים.

רצה האל ופגשנו את יוחאי קודלר, הברומאסטר הכי טוב בארץ (זו בטח פעם שלישית שאתם קוראים את זה כאן, אבל מה לעשות, אי אפשר להתכחש לאמת) ויחד התחלנו לעבוד על מתכונים מדויקים שיהפכו לבירות עם אופי שקשה לפספס. 

בדרך הספקנו לזכות בכמה פרסים, כולל בפרס הבירה הישראלית הטובה ביותר על ה-PALE ALE שלנו, ואנחנו ממשיכים לחדש ולרגש.

פשוט בירה.
פשוט שפירא.

אנחנו מאמינים שבירה זו שפה אוניברסלית, ולא משנה מאיפה אתם מגיעים – בירה טובה תעשה לך טוב. וכשטוב לך, טוב לאנשים שסביבך, וכשטוב לאנשים שסביבך, העולם מתחיל להיות קצת יותר טוב. אז פשוט תשתו בירה. בירה שפירא.

כבר בחרתם את הבירה שלכם?