חמוצה וחצופה
נוסטלגיה חמוצה
פעם כל הבירות היו חמוצות, אבל עם הזמן החיך שלנו נהיה מפונק יותר והתחיל להעדיף בירות מתקתקות. החמיצות של הבירות הייתה נוצרת באופן טבעי משמרי פרא שתססו באופן ספונטני ובקטריות שחדרו לתהליך הייצור. היום תהליכי הייצור הרבה יותר מבוקרים, וכדי להגיע לטעמים החמוצים אנחנו משתמשים בשמרים מיוחדים ולא מחכים שחיידקים יעשו את העבודה. אין ספק שהז'אנר של הבירות החמוצות הוא נישתי בעולם, אבל מי שמתחבר – מתמכר.
 
															פרופיל טעם
גוף:
בינוני
צבע:
ארומה:
 
															 
															 
		 
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                  