Oatmeal Stout

בירות קבועות

בירת סטאוט כהה עם שיבולת שועל, עשירה וקטיפתית עם טעמים עמוקים. מרירה במידה עם פוקוס חזק על טעם הלתת הקלוי, ומזכירה ארומה של אספרסו ושוקולד מריר

IPA

סוג הבירה

ML330

משקל

5.2%

אלכוהול

לקנייה

נוכחת ולא מתנצלת

מרירות אנגלית

סטאוט שיבולת שועל הוא ממשפחת הסטאוטים המתוקים. שיבולת השועל, שמוסיפים לבירה בתהליך הבישול, מעניקה מתקתקות ומאזנת את טעמי הקלייה החזקים. יש שמועה שבירת סטאוט עוזרת בייצור חלב בנשים מניקות, ועל כן הייתה הפייבוריטית שלהן בתחילת המאה ה-20. אנחנו לא מאשרים ולא מכחישים.

מאיפה היא הגיעה? מאנגליה של תחילת המאה ה-20, וכיום מזוהה ביותר עם אירלנד. 

פרופיל טעם

אלכוהול:

גוף:

צבע:

ארומה: